Perna ortopedica Airmax Pillow

Nou

La comanda 7-8 zile

Detalii

437,06 MDL

Informații

Descriere

Perna ortopedica Airmax Pillow

Va treziti cu dureri de gat, spate sau umeri? Acestea sunt rezultatele unui somn chinuit, neodihnitor cauzat de o perna incomoda si nepotrivita. Pentru a rezolva aceste probleme, pentru a avea un somn odihnitor, linistit cu influente faste asupra sanatatii dumneavoastra, aveti nevoie de perna ortopedica Airmax Pillow, aflata la super oferta!

Usoara si adorabila ca un nor pufos, aceasta perna ortopedica va corecteaza pozitia in timpul somnului ajutandu-va sa va odihniti intreaga noapte, fara a fi incomodati, asa cum se intampla in cazul pernelor clasice.

Cu o forma ergonomica, adaptabila anatomiei fiecaruia, perna ortopedica Airmax Pillow este ideala pentru orice pozitie din timpul somnului.

Perna ortopedica Airmax Pillow are un design cu 3 camere umplute cu peste 65 de milioane de microsfere, care au abilitatea de a se adapta pozitiei in care dormiti, sau in care preferati sa dormiti, sprijinindu-va capul, gatul si umerii, acestea oferind un bun aliniament al corpului pe durata somnului.

Comoda, rocoroasa si ergonomica, perna ortopedica Airmax Pillow este un cadou apreciat de oricine isi doreste un somn odihnitor, sanatos si profund. Dimensiuni: 50 x 30 x 12 cm.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Perna ortopedica Airmax Pillow

Perna ortopedica Airmax Pillow

La comanda 7-8 zile

Scrieţi o recenzie