Chef Basket - Cos de gatit

Nou

Un ajutor de nădejde în bucătărie! Cu Chef Bascket duceţi direct mâncarea din cratiţă în farfurie!

Detalii

271,95 MDL

-2%

277,50 MDL

Informații

Uitaţi de strecurătoarele voluminoase ce vă ocupă mult loc şi sunt dificil de utilizat.

Chef Basket ™ este noua modalitate de a vă face munca în bucătărie rapidă şi uşoară. Este plat la început şi se extinde instantaneu într-un coş flexibil care vă permite să gătiti, fierbeţi, sau să prăjiţi mâncarea cu uşurinţă.

Mai mult, chiar şi atunci când Chef Basket este scos din apă fierbinte sau ulei încins, mânerele special concepute vor rămâne reci la atingere. Astfel încât dumneavoastră să puteţi ridica în siguranţă Coşul Chef Basket ™ şi să duceţi mâncarea de la oala direct la farfurie.

Gata cu strecurătoarele voluminoase şi nesigure! Puteţi găti practic orice: paste, fructe de mare, legume, pui prajit, cartofi prăjiţi. Este cel mai bun mod vreodată de a fierbe ouă tari, deoarece le puteţi scoate direct din oala fierbinte şi să le puneţi la răcit fără să le mai spargeti sau să pierdeţi timp adunându-le din oală. Fără ouă crăpate! Invârtiţi invers Chef Basket ™ iar acesta se transformă într-un suport de gătit cu aburi.

Şi asta nu e tot ! Daţi în jos mânere iar Chef Basket se transformă într-o strecurătoare de sine stătătoare. Puteţi să vă clătiţi mâncarea în Basket Chef, pe urmă ridicaţi mânerele în sus şi să le duceţi de la chiuveta la oală într-o singură mişcare uşoară.

Chef Basket vă scuteşte de toate acestea şi se pliază plat pentru depozitare uşoară oriunde.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Chef Basket - Cos de gatit

Chef Basket - Cos de gatit

Un ajutor de nădejde în bucătărie! Cu Chef Bascket duceţi direct mâncarea din cratiţă în farfurie!

Scrieţi o recenzie