Incubator electric termostatat Cleo 5

9082

Nou

Producator: As Seen On TV       La comanda 7-8 zile

Detalii

1 452,71 MDL

Informații

Incubator electric termostatat Cleo 5

CLEO" se foloseşte în gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice. Este construit pe principiul incubatorului de suprafaţa, ouale fiind asezate într-un singur strat. Carcasa, din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare.

Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica. Omogenizarea aerului în interior este facuta de un motor cu elice. Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic. Prin orificiile practicate în carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel, excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate în timpul incubarii.

UMIDITATEA este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) A şi B din semicarcasa inferioara a incubatorului (vezi fig. 1 şi 1.a). Se recomanda o umiditate sporita în prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) şi în ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane). In restul perioadei umiditatea trebuie să fie normala pentru a favoriza eliminarea excretiilor.

TEMPERATURA este factorul principal de care depinde incubarea. Supraincalzirea oualor are ca efecte malformatii, pui debili, sau chiar mortalitate in coaja. Subincalzirea incetineste dezvoltarea embrionara, "ciocnirea" este tardiva.

INTOARCEREA OUALOR are drept scop uniformizarea temperaturii si umiditatii pe întreaga suprafaţa a oului şi evitarea lipirii embrionului de coaja.

Umiditatea se face prin umplerea cu apa a celor 2 alveole A si B din semicarcasa inferioara a incubatorului.

Specificatii tehnice Incubator electric termostatat Cleo 5:

- Carcasa superioara cu modul electronic
- Carcasa inferioara prevazuta cu gratar
- Tensiune de alimentare: 230V/50Hz
- Putere nominala: 100W
- Dimensiuni: 455x190x455mm
- Greutate 3KG
- Nivel zgomot: <30dB
- 150 oua prepelita
- 60 oua gaina
- 42 oua curca
- 50 oua rata
- 30 oua gasca
- fara indicator de temperatura

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Incubator electric termostatat Cleo 5

Incubator electric termostatat Cleo 5

Producator: As Seen On TV       La comanda 7-8 zile

Scrieţi o recenzie